Over Ons

Logo MMA BV.png


Wij zijn Mauriks.

Bij Mauriks Mode Agenturen zijn we specialisten op het gebied van kindermode. We kennen de laatste trends en weten als geen ander welke merken het goed doen in Nederland, België en Luxemburg.

Dat we inmiddels specialisten zijn op het gebied van kindermode is niet zo gek: we hebben namelijk al ruim 30 jaar ervaring met kindermode uit het midden- en hoogsegment. Al onze merken worden exclusief door ons voor de kindermodebranche in de Benelux gevoerd.

Met behulp van selectieve verdeling komt de hoogstaande kinderkleding uiteindelijk bij de detaillist terecht. Onze kleding wordt via onze partners met veel zorg gedistribueerd naar boetieks, warenhuizen, multi-brandstores en webwinkels. Samen met hen werken we aan het beste resultaat voor het merk én de detaillist. Wij helpen onze klanten graag om hun doel te bereiken: een optimale doorverkoop binnen hun concept. Dat doen we op basis van expertise en oprechtheid.

Een verlengstuk van onze merken
Voor onze klanten zijn we een verlengstuk van de merken die we voeren. Dat betekent dat u veel van ons mag (en kan) verwachten. Natuurlijk helpen we u graag bij het plaatsen van orders, maar u kunt ons ook inschakelen voor marktgericht advies en ondersteuning op alle fronten. Dat alles doen we op basis van heldere afspraken en een uitstekende service.

De wereld verandert snel. Zeker in de mode is geen seizoen hetzelfde. Wij begrijpen wat dit betekent voor een winkel. Wij helpen onze klanten daarom graag met het opzetten van een goed inkoopbeleid en onderscheidend te zijn door de mooiste merken te selecteren. Voor detaillisten zijn wij dus een betrouwbare partner waar ze altijd op terug kunnen vallen.

Onze merken
Een mooie mix van stabiele en vernieuwende brands, dat is waar we ons op focussen. Onze merken komen uit Italië, Duitsland, Frankrijk en Amerika. Ieder merk is uniek, maar toch hebben ze allen één ding gemeen: ze stralen stuk voor stuk exclusiviteit en commercie uit. Bovendien selecteren we onze merken op een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding, zodat het voor onze klanten mogelijk is om stimulerende marges te realiseren.

Mauriks Mode Agenturen in het kort:

- Service op nummer 1

- Synergie

- Intensieve samenwerking

- Persoonlijke benadering

- Team van modeprofessionals

- Ruim 30 jaar ervaring in de (kinder)modebranche


Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wij maken graag kennis met u!