LEVI'S Kids

Quality never goes out of style

Bekijk foto's

Wie kent dit wereldberoemde Amerikaanse jeansmerk niet? Naar eigen zeggen creëert Levi’s authentieke looks voor alle leeftijden. Niets is minder waar! Van baby’s eerste Levi’s tot tieners: bij Mauriks Mode Agenturen vindt u de mooiste Levi’s items voor uw winkel.

Dat de jeans van Levi’s geliefd zijn is niet vreemd. Levi’s heeft de spijkerbroek nota bene uitgevonden. Levi Strauss ontwikkelde kleding die speciaal gemaakt is om alles te verduren. Destijds was de spijkerbroek een functioneel kledingstuk voor mijnwerkers en cowboys, maar de kleding van Levi’s is ook gewoon heel fijn om volop in te rennen en spelen. In een Levi’s wordt geleefd!

Levi’s kids

Sinds 2005 maakt Levi’s ook speciale kindercollecties die in lijn zijn met het basisprincipe van Levi’s: kwaliteit. Levi’s kids is er voor baby’s, kinderen en tieners. Iedere leeftijdscategorie heeft zo z’n eigen kenmerken die terug te vinden zijn in de kleding. Zo wordt er voor de jongste Levi’s fans gebruik gemaakt van zachte materialen en goede pasvormen terwijl er voor tieners juist een jongvolwassen collectie wordt ontworpen. Deze collectie vormt een brug tussen kinderkleding en volwassenemode en wordt gekenmerkt door de mooie pasvorm, maar ook de look die past bij deze leeftijd.

Speciaal gemaakt voor moderne kinderen en hun dagelijkse avonturen

Een Levi’s item past zich aan op het leven van z’n drager. De kids collectie is daarop geen uitzondering: ieder kledingstuk is gemaakt om te passen bij het leven van moderne kinderen en hun dagelijkse avonturen: “De kids collectie is een evolutie van de klassiekers. Nog steeds tijdloos, veelzijdig en duurzaam, maar met de nodige innovaties.” Met nieuwe stoffen en moderne technologieën zijn alle items uit de Levi’s Kids collectie hard op weg nieuwe klassiekers te worden. Levi’s maakt uitmuntende jeans, casual kleding en coole accessoires waarmee kinderen en tieners hun persoonlijke stijl kunnen uiten.

Levi’s bij Mauriks Mode Agenturen

U kunt bij Mauriks Mode Agenturen terecht als u de Levi’s collectie graag in uw boetiek, multi-brandstore of webwinkel wil verkopen.

- Voor jongens en meisjes (van 3 maanden tot 16 jaar)

- Maat 56 t/m 176

- Iconische Levi’s look

- Hoogwaardige kwaliteit

- Mix & match collectie

- B2B website

- Directe levering